Amerikai babaház

Nagyméretű fa babaházak és kiegészítők, pedálos járgányok valamint fa hintajátékok

Friss topikok

  • Usahouse: @qui: Bár nem ma tetted fel a kérdést, remélem még nem késtem el a válasszal. Szerintem a babaház,... (2011.01.12. 00:28) Közösség
  • Usahouse: Kedves Sambuci! Isten hozott! Jelenleg két közösséghez csatlakozhatsz : kozossegek.inda.hu/babah... (2010.02.26. 15:45) Babaház

Retro triciklik és rollerek

2009.01.31. 20:56 - Usahouse

   Bár ezek a játékok is a pedálos kategóriába tartoznak, én mégis külön szekciót szenteltem nekik. Vannak amelyek tradícionálisan tömör gumival készülnek és vannak olyanok is melyek tömlős, fújható kerekekkel. A formavilág a 20-30-évek divatját tükrözi, a gyártási eljárások sem változtak a felületkezelést kivéve. "Ami jól működik, azon ne változtass!" tartja a mondás és ez ezekre a játékokra abszolút igaz. A klasszikus vonalvezetésen és látványon túl itt is fontos dolog a praktikum, így tehát gyermekeink játékosan sportolnak és talán jól kifáradnak estére. Mi például amikor nagybevásárolni indulunk, vagy plázázunk egy kicsit mindig elfér a csomagtartóban a nagyobbik lányom triciklije, és amíg ő könnyedén teker a sima burkolaton, addig a kisebbik lányunk hátul állva potyázik. Nézzünk néhányat közülük.

Ez a fekete modell az igazi rosszcsontok játékszere. Krómozott kerekek, fehér díszítések és nagyfiús bőrrojtok ékesítik az ifjú triciklis járgányát, akár csak apu motorját. Ezzel a kis háromkerekűvel biztosak lehetünk benne, hogy utódainkkal is megszerettetjük a motorozás és a sebesség élményét, hogy a későbbiekben méltón a nyomdokainkba léphessenek.

 

 

 

 

Természetesen a lányoknak sem kell anyu kezét fogva a szoknyájuk mellett menetelniük, hiszen követhetik szüleiket ezen a tündéri paripán is. Stabil lemez váz és nagy első kerék biztonságos közlekedést tesz lehetővé a kicsik számára.

 

 

 

 

 

 

A piros tricikli ötvözi a hagyományos formákat a modern kerekekkel és pedálokkal. Én azt gondolom, hogy ez a szín egyaránt jól áll mind a fiúknak mind pedig a lányoknak. A tricikli váza ebben az esetben is sajtolt acéllemez, amit porfesték fényezés díszít.

 

 

 

 

Eme rövid fejezet lezárása képpen pedig had mutassam be az általam forgalmazott rollerek rózsaszín változatát. A hagyományoktól eltérően ennek nem kettő, hanem három kereke van, így nem dől el és a kissebbeknek sem kell az egyensúlyproblémákkal küzdeni. Csak fel kell pattani rá és máris száguldhatunk vele.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr21914970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása