Amerikai babaház

Nagyméretű fa babaházak és kiegészítők, pedálos járgányok valamint fa hintajátékok

Friss topikok

  • Usahouse: @qui: Bár nem ma tetted fel a kérdést, remélem még nem késtem el a válasszal. Szerintem a babaház,... (2011.01.12. 00:28) Közösség
  • Usahouse: Kedves Sambuci! Isten hozott! Jelenleg két közösséghez csatlakozhatsz : kozossegek.inda.hu/babah... (2010.02.26. 15:45) Babaház

Hintajárgányok

2009.02.05. 06:35 - Usahouse

   Ebben a fejezetben a legkisbbek számára mutatok be néhányat játékaim közül. Hinta-járgányok, mert hinta-lovaknak nem lehet nevezni az ebbe a kategóriába tartozó játékok többségét. Temérdek formában megmutatkozó játékszerek, melyek között a fiúk és lányok is megtalálják a szívükhöz legközelebb álló járműveket és állatokat. Ezek a fa modellek jávor és nyír keményfából, gyermekbarát felületkezelő anyagokkal készülnek.

Nos hát - nyeregbe !

 

Négykerék meghajtású kisautó csomagtartóval, hogy a hosszú úton a kedvenc macinak se kelljen a polcon ücsörögnie. A kormány kitűnő kapaszkodó, a csiszolt és lakkozott felületek pedig nem okoznak sérüléseket és könnyen tisztíthatók

 

 

 

 

Az ifjú kapitányok számára készül a fa hinta-motorcsónak, ami remekül sikerült mása annak a típusnak, ami a velencei csatornák legendás büszkesége. Gyermekeink a legnagyobb hullámokra is felkapaszkodnak vele.

 

 

 

Mesterien faragott hinta-motor a következő járgányunk. Klasszikus formák és tradícionálisan amerikai V2-es motor jellemzi. Élethű és részletes kidolgozása minden apuka számára meghatározó lehet kisfia szempontjából, mert ugye a motorozást nem lehet elég korán kezdeni.

 

 

 

 

Gondoltunk a fehők királyaira is, ezért nem maradhat ki a sorból a repcsi sem. Ez is rendkívül igényes kidolgozású. Ügyelve az apró részletekre, de nem elveszve bennük, sikerült egy realisztikus modellt készíteni a legifjabb pilóták részére.

 

 

 

 

 

A vonat a gyermekek örök szerelme, a tologatós változattól egészen a mesefilmek világáig. Ezzel a gőzmozdonnyal becsempészhetünk egy kis vadnyugati hangulatot a gyerekszobába. Biztonságos kapaszkodója és lábtartója van, a vezetőfülke pedig fenéktámaszként szolgál.

 

 

 

 

Az amerikai piac rengeteg témában készíti ezeket a hintajátékokat, ez a kis ízelítő csak egy szelete a teljes választéknak. Ha megtetszett valamelyik keresse fel hamarosan elkészülő weboldalunkat, melyet az oldalt elhelyetett dobozokban reklámozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://babahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr57923763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása